POZNATI BIZNISMEN I DOSKORAŠNJI POLITIČAR: Milan Radović ponovo na čelu jedne banke

Radović će na tom mjestu zamijeniti dosadašnjeg predsjednika Uprave banke Boška Mekinjića

  • Ekonomija

  • 27. Jun. 2024  

  • 0

Bivši narodni poslanik, poznati bankar i ekonomista Milan Radović biće imenovan za predsjednika uprave Banke Poštanska štedionica (BPŠ) u Banjaluci.

Radović će na tom mjestu zamijeniti dosadašnjeg predsjednika Uprave banke Boška Mekinjića, saznaje Mondo.

BPŠ Banjaluka je u vlasništvu istoimene banke iz Beograda, koja je u stoodstotnom vlasništvu države Srbije.

Radović je poznati biznismen i doskorašnji političar iz Banjaluke. Nekoliko godina je bio direktor Nove banke u Banjaluci u čijem vlasnišvu je imao udio, a Nadzorni odbor ga je smijenio sa te pozicije 2018. godine.
Do novembra prošle godine bio je narodni poslanik Srpske demokratske stranke (SDS) u Narodnoj skupštini Republike Srpske (NSRS), ali je napustio i stranku i poslaničko mjesto.

Bio je na čelu Gradskog odobra SDS u Banjaluci, a prije toga funkcioner Demokratskog narodnog saveza (DNS).

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...