"VUČIĆ JE VJEROVATNO RAZOČARAN, PA ZNA KOLIKA MI JE PLATA": Slovenac koji je dao gol Srbiji odgovorio predsjedniku Srbije nakon prozivke

Postigao je gol kojim je doveo Slovence u vodstvo protiv Srbije na Evropskom prvenstvu i to nakon sprinta od gotovo 80 metara kada je prošao iza leđa Sergeju Milinković Saviću.

  • Šareni svijet

  • 28. Jun. 2024  

  • 1

Žan Karničnik je učinio da ga ljubitelji fudbala u Srbiji dobro upamte, pa čak i da politički vrh govori o njemu.

Postigao je gol kojim je doveo Slovence u vodstvo protiv Srbije na Evropskom prvenstvu i to nakon sprinta od gotovo 80 metara kada je prošao iza leđa Sergeju Milinković Saviću.

To je zaboljelo i predsjednika Srbije, pa je Aleksandar Vučić rekao da ga je zaboljelo što je “gol dao igrač koji u Celju ima platu od 5.000 eura“.

Karničnik je postao heroj Slovenije jer je jedan od najzaslužnijih za plasman u osminu finala.

Sada je uz osmjeh prokomentarisao izjavu Vučića.

“Naravno, kruži taj snimak. Mogu samo da ga pozdravim. Vjerujem da je razočaran, pa možda zbog toga zna i kolika mi je plata. Više ne mogu da dodam“, rekao je reprezentativac Slovenije.

Slovenija u ponedjeljak od 21.00 igrati protiv Portugala u osmini finala. Srbija je eliminisana.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...