ZAVODLJIVO IZDANJE: Ko kaže da jednodijelni kupaći kostimi nisu “in”? Reese Witherspoon ovime je sve razuvjerila (FOTO)

Holivudska zvijezda uživa u plovidbi talijanskom obalom te privlači pozornost u jednodijelnom kupaćem kostimu.

  • Žena

  • 01. Jul. 2024  

  • 0

Kada razmišljamo o senzualnom outfitu za plažu, većinom smo skloni u širokom luku zaobići jednodijelne kupaće kostime, oslanjajući se na provjerenu opciju zanosnih bikinija.

Reese Witherspoon je ipak pronašla način da nam pokaže koliko smo u krivu.

Mit da su jednodijelni kupaći kostimi manje senzualni od onih dvodijelnih srušen je jednim potezom slavne glumice, koja je na jahti osvanula u retro crnom modelu sa svime potrebnim da postane novi hit ljetne sezone.

Riječ je o kupaćem kostimu predivnih chic dugmića na dekolteu, koji vam dozvoljavaju da pokažete onoliko oblina koliko imate inspiracije, a njegov retro šarm garantira vam ostavljanje dojma čiste ženstvene senzualnosti.

Reese je nosila kostim s potpisom brenda Andie, model Malibu, koji se prodaje po cijeni od 118 eura. Ako vam se laskava crna čini pretamna za ljeto, na odabir imate još osam boja, među kojima se ističe otmjena bijela te efektna kiwi zelena i vatreno crvena nijansa, navodi Tportal.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...