PROVOKACIJE S TRIBINA: Pogledajte kako Slovenci "izluđuju" Cristiana Ronalda (VIDEO)

Nije mu nimalo ugodno...

  • Sport

  • 01. Jul. 2024  

  • 0

Portugal i Slovenija u Frankfurtu pokušavaju izboriti svoju ulaznicu za osam najboljih Europskog prvenstva. Nakon prvog dijela nije bilo golova, a iako se nije istaknuo svojom predstavom, u prvi je plan ponovno izbio Cristiano Ronaldo.

Ne ostvari li Portugal pobjedu protiv Slovenije, 39-godišnji napadač nesumnjivo će sanjati ime Vanje Drkušića. Slovenski stoper nastavio je sa sjajnim izvedbama na Euru i u prvom dijelu u potpunosti "zatvorio" Ronalda. Spriječio ga je u svakoj prilici da zaprijeti njegovoj momčadi, drugim riječima, "strpao ga u džep".

A da Ronaldu muku ne stvara samo Drkušić, pobrinuli su se slovenski navijači sa starim trikom koji u većini slučajeva ispunjava svoju svrhu. S tribina se orilo ‘Messi‘, ‘Messi‘, jasno aluzija na Ronaldovog najvećeg rivala. Uzvici su to koji redovito "ulaze u glavu" portugalskog napadača i isprovociraju ga do te mjere da utječu na njegovu izvedbu na terenu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...