APOKALIPTIČNI PRIZORI S DRUGE STRANE BH. GRANICE: Nakon nevremena kuće u Bošnjacima kao izrešetane, mještani očajni -"Kako ćemo živjeti..."

Stanovnici Županje kažu da se ovo sada već događa iz godine u godinu.

  • Hronika

  • 02. Jul. 2024  02. Jul. 2024

  • 0

Razorno olujno nevrijeme pogodilo je u ponedjeljak istok Hrvatske. Snažna tuča pričinila je ogromnu materijalnu štetu i kompletno uništila usjeve, kao i plastenike, automobile, pa čak i krovove i fasade. Neka mjesta koja su najgore prošla su Bošnjaci kod Županje u kojima je padala tuča veličine teniske loptice, ali i područje Kutine. U ludbreškom kraju pijavica je pak rušila sve pred sobom, a i od zapada Slavonskog Broda do Nove Gradiške ima oštećenih automobila i krovova kuća.

Stanovnici Županje kažu da se ovo sada već događa iz godine u godinu.

- Sve nam je uništeno, auti su nam uništeni, voćnjak nam je uništen, njive su nam uništene, bašče su nam uništene. Ne znam što bih rekla više, ovo više nema smisla, hoće li nam netko pomoći, tko će ove štete moći namiriti, kako ćemo mi živiti, kazala je za HRT Vesna Gurov.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...