RUŽNE SCENE U NJEMAČKOJ: Iznervirani kapiten Belgije novinaru rekao da je "glupan" (VIDEO)

Italijan nije odgovorio odmah, nego kasnije preko društvenih mreža

  • Sport

  • 02. Jul. 2024  

  • 0

Belgija je porazom od Francuske 1:0 nesretnim autogolom Vertongena završila učešće na ovogodišnjem Evropskom šampionatu u Njemačkoj već u osmini finala.

Ovo je vrlo vjerovatno kraj jedne od najboljih generacija koje je Belgija ikada imala. Poslije meča pred novinare je stao kapiten Kevin De Bruyne, koji je ušao u sukob sa italijanskim novinarom Tankredijem Palmerijem.

Počelo je sa pitanjem:

„Zašto zlatna generacija Belgije nije nikad ništa osvojila?“

De Bruyne mu je odgovorio:

„Zlatna generacija? Hoćete da kažete da Francuska, Engleska, Španija ili Njemačka nemaju zlatnu generaciju? Ok, hvala.“

Kapiten Belgije je krenuo prema svlačionici i naglas prokomentarisao „glupan“.

Italijan nije odgovorio odmah, nego kasnije preko društvenih mreža.

„De Bruyne me upravo nazvao glupim. Hej, Kevine, mali podsjetnik za tebe: zlatne generacije koje si spomenuo – od Francuske, Engleske, Njemačke i Španije… SVI SU DOŠLI DO FINALA! Tipičan fudbaler koji želi samo pitanja koja mu idu u prilog. Razmaženo derište.“

Neki nagađaju kako bi as Manchester Cityja mogao otići u reprezentativnu penziju nakon ovog Eura.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...