IGRA NA SIGURNO: Tatjana Cameron Tajči u haljini s perlicama i damske cipele za nepogrešivu eleganciju (FOTO)

Tajči se odlučila za nekoliko komada decentnog nakita

  • Žena

  • 02. Jul. 2024  

  • 0

Tatjana Cameron Tajči doputovala je u Split gdje je bila gošća na partyju povodom početka ljetne sezone u hotelu Le Meridien Lav. Tajči ja na eventu i zapjevala na terasi hotela, a mnoštvo okupljenih uzvanika uživalo je u toploj ljetnoj večeri i nastupu legendarne Tajči.

Pjevačica je za večernje događanje u Splitu odabrala elegantnu odjevnu kombinaciju, a nosila je crnu haljinu sa svjetlucavim detaljima i perlicama dužine tik do ispod koljena s potpisom brenda DeLight Ivana Friščića.

 

Tatjana Cameron Tajči u svjetlucavoj crnoj haljini i štiklama - 4Tatjana Cameron Tajči u crnoj haljini sa svjetlucavim detaljima i perlicama (Foto: John Pavlish i Damira Kalajzic)

Haljina s kratkim rukavićima ima okrugli izrez koji prianja uz vrat, a uski kroj jako lijepo definira i naglašava siluetu tijela.

Stajling za lijepu splitsku večer pjevačica je dodatno podigla s cipelama na visoku potpeticu vintage dizajna, a riječ je o damskom modelu štikli sa zatvorenim prstima i remenčićima preko rista te oko gležnja.

Tatjana Cameron Tajči u svjetlucavoj crnoj haljini i štiklama - 1(Foto: John Pavlish i Damira Kalajzic)

Tajči se odlučila za nekoliko komada decentnog nakita te je stavila sitne naušnice, zlatni lančić i slatke narukvice s nanizanim perlicama kakve najviše nosimo upravo ljeti, piše Zadovoljna.hr.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...