LASKAV KROJ: Savršena cvjetna haljina koja Kelly Rutherford luksuza baš dobro pristaje (FOTO)

Kosa podignuta u punđu i crveni ruž zaokružili su ovo besprijekorno izdanje.

  • Žena

  • 04. Jul. 2024  

  • 0

Kelly Rutherford, 55-godišnja Amerikanka najpoznatija po ulozi Lily Van der Woodsen u kultnoj seriji "Tračerica", bila je bez sumnje najveća zvijezde modne revije Marca Caina održane u sklopu berlinske Sedmice mode.

Plavokosa fashionistica sve je bacila u drugi plan zahvaljujući predivnoj cvjetnoj haljini u tonovima ljubičaste koja je baš kao stvorena za nju, istaknuvši vitku figuru.

Laskav kroj i efektan uzorak haljine pokazali su se odličnim potezom, a lijepa glumica je look nadogradila "nude" salonkama i chic torbicom.

Kosa podignuta u punđu i crveni ruž zaokružili su ovo besprijekorno izdanje Kelly Rutherford koja nas uvijek iznova oduševljava svojim besprijekornim modnim stilom, navodi Tportal.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...