NEVJEROVATNA TRANSFORMACIJA: Pogledajte kako danas izgleda legendarni Mesut Özil...

Bio je mršav i brz igrač. Danas izgleda potpuno drugačije.

  • Show

  • 03. Jul. 2024  03. Jul. 2024

  • 0

Za Mesuta Özila sezona je završila prošle godine. Svjetski prvak i bronzani sa svjetskog prvenstva s Njemačkom, trofejnu karijeru gradio je nastupajući za Schalke, Werder, a prije no što će je završiti u Turskoj nastupima za Fenerbahče i Basaksehir, tri je godine bio igrač Real Madrida i još osam londonskog Arsenala.

Bio je mršav i brz igrač. Danas izgleda potpuno drugačije.

Mesut Özil je mišićaviji no ikad

Özil već neko vrijeme gradi svoje tijelo u teretani, a do kuda ga je to dovelo podijelio je s 28.1 milionom svojih pratitelja na Instagramu. Fotografirao se s podignutom majicom i osmijehom na licu i zaprepastio svoje obožavatelje. Jedan od komentara ostavio je i Realov veznjak Dani Ceballos. Napisao je samo jednu riječ: "Životinja".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...