STRAVIČAN ZLOČIN: Bivša Ronaldinhova djevojka brutalno likvidirana u Meksiku, ubice pucali u nju i njenog sina (4)

Njen brat Carlos, koji je igrao i u Europi, u Fiorentini i Eintrachtu, te ima 48 nastupa za meksičku reprezentaciju, potvrdio je kako je Paola podlegla povredama

  • Hronika

  • 03. Jul. 2024  

  • 0

Salcedo je sa sinom bila u cirkusu, a napadnuta je ispred njega kada je napadač tražio torbicu i ključeve njenog vozila, međutim manekenka i voditeljica im je odbila dati ono što su napadači zatražili.

To je bio razlog zbog kojeg su pucali u nju i njenog četverogodišnjeg sina, nakone čega su hitno prevezeni u bolnicu, a prema pisanju meksičkih medija u bolnicu je stigla živa.

Njen brat Carlos, koji je igrao i u Europi, u Fiorentini i Eintrachtu, te ima 48 nastupa za meksičku reprezentaciju, potvrdio je kako je Paola podlegla povredama.

Razbojnici su, prema izjavama svjedoka, napali mladu voditeljicu iz bijelog kombija. Zasad se ne zna u kakvom je stanju njen četverogodišnji sinčić.

Paola je sina dobila 2020. godine s urugvajskim golmanom Nicolasom Vikonisom, a prije devet godina bila je u kratkoj vezi s Ronaldinhom, i tad je na društvenim mrežama objavljivala zajedničke fotografije, piše Direktno.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...