BIVŠI MINISTAR UNUTRAŠNJIH POSLOVA RS IMA NOVU ZANIMACIJU: Dragan Lukač ušao u biznis sa strujom

U pitanju je društvo ograničene odgovornosti...

  • Ekonomija

  • 09. Jul. 2024  

  • 0

Bivši ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač i biznismen i narodni poslanik Slavenko Ristić, kreću u biznis sa strujom, saznaje portal CAPITAL.

Njih dvojica su u Okružnom sudu u Bijeljini registrovali preduzeće „Saturn solar“, čija je osnovna djelatnost snabdijevanje i trgovina električnom energijom.

U pitanju je društvo ograničene odgovornosti, sa osnivačkim udjelom od dvije marke, gdje obojica imaju udio od po 50 odsto.

Firma je registrovana u Podgradačkoj ulici u Bratuncu, na istoj adresi na kojoj se nalazi i „Tehnički remont Bratunac“ (TRB) u većinskom vlasništvu Slavenka Ristića.

Inače, Lukač je nakon što je otišao sa ministarske pozicije dobio direktorsku fotelju u TRB-u. Takođe, u Banjaluci je u septembru 2022. godine osnovao preduzeće „Lur inbvest“ sa partnerom Predragom Uzelcem.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...