NEĆE EDIN U MORNARE: Ibričić otkrio detalje plana oko Džekinog dolaska u Hajduk...

Ibričića i Džeku veže dugogodišnje prijateljstvo i kumstvo.

  • Šareni svijet

  • 12. Jul. 2024  

  • 0

Bivši bh. reprezentativac i donedavni sportski direktor FK Sarajevo Senijad Ibričić (38) govorio je o mogućem dolasku Edina Džeke (38) iz Fenerbahcea u splitski Hajduk.

Ibričića i Džeku veže dugogodišnje prijateljstvo i kumstvo, a Senijad je u Podcastu Inkubator kazao da se nada da će Dijamant na kraju završiti u Splitu.

“Kad si igrač, svaki prijelazni rok spominje se sto klubova i opcija. Iskreno, traje kontakt Džeke sa Hajdukom. Ima prijateljski odnos sa Nikolom Kalinićem. Jučer je direktor Fenerbahcea izjavio da je Džeko napadač broj jedan. Mislim da je to teško, ali kao njegov prijatelj i navijač Hajduka se nadam da bi se nešto moglo dogoditi“, rekao je Senijad i dodao:

“Napravio sam sve što sam mogao. Sa moje strane je sve odrađeno, ali realnost je nešto drugo. To će na kraju vjerojatno presuditi, što će odlučiti u Feneru. Ima ugovor sa njima još godinu dana. Više od 15 godina ljetuje u Dalmaciji, dolazio je na puno utakmica Hajduka. Svi su ga super primili, sigurno da je to dodatni motiv zbog kojeg bi on došao.”

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...