SVE GORE I GORE: Stvari su se otele kontroli, pogledajte ko je s Bidenom ušao u vozilo...

Sjedinjenim Američkim Državama se bliže novi predsjednički izbori, sve je više onih koji žele da Biden odustane od kandidature, a on im svojim pogreškama svakodnevno daje za pravo.

  • Svijet

  • 12. Jul. 2024  12. Jul. 2024

  • 0

U Washingtonu je jučer završen NATO samit na kojem su donesene brojne važne odluke vezane uz rat u Ukrajini. Ukrajincima je obećana daljnja potpora u obrani protiv ruske agresije, ali svjetski su mediji možda i veći fokus od toga stavili na nove gafove američkog predsjednika Joea Bidena.

Sjedinjenim Američkim Državama se bliže novi predsjednički izbori, sve je više onih koji žele da Biden odustane od kandidature, a on im svojim pogreškama svakodnevno daje za pravo.

Tokom završne ceremonije samita, Zelenskog je nazvao Putinom, a Kamalu Harris - Trumpom, no posebnu je pažnju izazvala i fotografija na kojoj se vidi kako za Bidenom u automobil ulazi njegov ljekar.

Liječnik ulazi za Bidenom u automobil

Situacija oko Bidena sve više izmiče kontroli i bit će zanimljivo vidjeti hoće li ga uspjeti nagovoriti da se povuče i nominaciju za izbore prepusti Kamali Harris ili nekom drugom tko bi možda imao više šanse pobijediti Donalda Trumpa nego što ima on nakon svih gafova u posljednje vrijeme.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...