I TO SE DEŠAVA: Planinar se izgubio pa ignorisao pozive spasilaca jer su dolazili s nepoznatog broja

"Ako kasnite prema planu puta i počnete primati ponovljene pozive s nepoznatog broja, javite se na telefon, to može biti tim spasitelja koji pokušava potvrditi da ste sigurni", poručili su spasitelji

  • Šareni svijet

  • 13. Jul. 2024  13. Jul. 2024

  • 0

Planinar koji se izgubio na planini u Coloradu postao je viralan nakon što je objavljena priča o detaljima njegovog spašavanja.

Naime planinar, čiji identitet nije otkriven, izgubio se na najvišem vrhu u državi Colorado, Mount Elbertu. Spasitelji su ga počeli tražiti, no nisu uspjeli naći trag te su pretpostavili da je skrenuo sa staze. 

Srećom, nakon 24 sata uspio se vratiti do svog automobila, no nije imao pojma da spasitelji tragaju za njim jer je cijelo vrijeme ignorirao njihove pozive zbog toga što su dolazili s nepoznatog broja. 

"Više pokušaja kontaktiranja putem mobitela bili su neuspješni. Zaključak je da je ignorirao naše uzastopne pozive jer nije prepoznao broj. Ako kasnite prema planu puta i počnete primati ponovljene pozive s nepoznatog broja, javite se na telefon, to može biti tim spasitelja koji pokušava potvrditi da ste sigurni", poručili su spasioci na Facebooku, prenosi Index.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...