NAKON BURNE SVAĐE: Srbin izbacio ženu iz automobila kad su se vraćali s mora, pa...

Nakon što je pronađena, policija je obavila razgovor s njenim suprugom B. M. (52).

  • Šareni svijet

  • 13. Jul. 2024  

  • 0

Mediji u Srbiji pišu o bizarnom slučaju koji se desio u blizini graničnog prelaza Tabanovce. Naime, muškarac i žena su se posvađali u kolima, a poslije svađe, muž je ženu doslovno izbacio iz automobila.

U kolima je s njim bio i njihov maloljetni sin, ali i rođaka, s kojima je nastavio put ka granici.

Žena S. M. (49) iz Srbije nađena je na putu Demir Kapija - Negotino, sa vidljivim povredama, u petak oko 19.50 javljaju makedonski mediji.

Nakon što je pronađena, policija je obavila razgovor s njenim suprugom B. M. (52).

On je izjavio da su se vraćali sa mora u Grčkoj kada ga je supruga fizički napala u automobilu. Kako je navodno rekao, ona ima "zdravstvene probleme", pa je uslijedio fizički obračun.

Kako je rekao, tad se zaustavio, izbacio je iz automobila i nastavio put ka granici.

Policija radi na rasvjetljavanju slučaja.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...