IZ BANJALUČKOG "VODOVODA" OPTUŽILI ODBORNIKA U SKUPŠTINI GRADA: "Milko Grmuša krade vodu na vikendici"

Traže da se Grmuša javi toj instituciji kako bi izvršili regulisanje vlastitog vodovodnog priključka.

  • Hronika

  • 14. Jul. 2024  

  • 0

Odbornik u banjalučkoj Skupštini Milko Grmuša, dok kritikuje banjalučki "Vodovod" i njegovo poslovanje, izostavlja činjenicu da je i sam među onima koji su ovom preduzeću nanijeli štetu.

Kako ATV Banja Luka saznaje, Grmuša je u svojoj vikendici u Golešima nelegalno priključen na "Vodovod", odnosno, u prevodu, krade vodu.

Zbog toga što je godinama unazad nelegalno koristio resurse "Vodovoda", on je prošle godine dobio opomenu i poziv iz ovog preduzeća.

"Kontrolom radnika na terenu, ustanovljeno je da se vodom napajate sa priključka koji nije evidentiran u našoj matičnoj evidenciji", saopštili su iz "Vodovoda", dodajući da se Grmuša javi toj instituciji kako bi izvršili regulisanje vlastitog vodovodnog priključka.

S obzirom na to da je Grmuša pravnik, čudno je da nije znao da je nelegalno korištenje vode krivično djelo.

I dok Grmuša tvrdi da nikada ne bi podlegao nikakvim malverzacijama, od onih krupnih tajkunskih, kako kaže, do onih najsitnijih, predstavljajući sebe kao oličenje poštenja, očigledno da ipak nije tako.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...