BRAT MICHAELA SCHUMAHERA I NEKADAŠNJI VOZAČ FORMULE 1: Ralf objavio fotografiju s partnerom, nižu se komentari podrške

U komentarima su se javile osobe iz njemačke javnosti te pohvalile Schumachera za hrabrost.

  • Šareni svijet

  • 14. Jul. 2024  14. Jul. 2024

  • 0

Nekadašnji vozač Formule 1 Ralf Schumacher objavio je na Instagramu fotografiju sa svojim partnerom i tako javno priznao da je homoseksualac.

Brat Michaela Schumachera napisao je uz objavljenu fotografiju: "Najljepša stvar je kad u životu imaš pravog partnera s kojim možeš podijeliti sve."

U komentarima su se javile osobe iz njemačke javnosti te pohvalile Schumachera za hrabrost koju je pokazao ovom objavom. Televizijska voditeljica Carmen Geiss napisala je da obojicu jako voli te otkrila da se partner bivše zvijezde Formule 1 zove Etienne.

"Htjela bih vam ispričati nešto o dvije osobe koje imaju posebna mjesta u mom životu. Poznajem ih i volim bezgranično. Njihova prisutnost u mom životu je blagoslov i naša je veza posljednjih godina jača nego ikad. Jedan od njih ima divnog sina koji mu puno znači i izvor je njegov sreće.

Zajedno su prošli dobro i loše. Ta osoba je danas otkrila da je homoseksualac. Za njega je to velik korak u prihvaćanju samog sebe i oslobođenju. Trebalo je puno vremena da povuče taj hrabar potez. Nije to samo osobna pobjeda već sad bez straha može živjeti i voljeti.

Njegova hrabrost je inspiracija na kojoj sam vječno zahvalna. Njegovo putovanje je znak da su ljubav, prihvaćanje samog sebe i vjernost najjače sile u našim životima. Volim obojicu svim srcem i drago mi je da su se dva srca spojila", napisala je Geiss.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...