SUZE SU SAME TEKLE: Pogledajte kako izgleda Messijeva noga nakon povrede u finalu Copa Amerike...

Messija su kamere opet uhvatile na startu produžetaka

  • Sport

  • 15. Jul. 2024  

  • 0

Argentina je osvojila Copa Americu. U finalu je nakon produžetaka pobijedila Kolumbiju 1:0, a jedini pogodak postigao je Lautaro Martinez u 112. minuti. Ipak, u centru jednog od najemotivnijih trenutaka cijelog turnira bio je Lionel Messi. Argentinska legenda je u 66. minuti morala izaći iz igre zbog ozljede gležnja, a kamere su ga potom uhvatile kako na klupi nezaustavljivo plače.

Do ozljede je došlo nakon što je Messi nezgodno stao i u trku iskrenuo gležanj, a posljedice su bile vidljive vrlo brzo. Messija su kamere opet uhvatile na startu produžetaka, a moglo se vidjeti kako mu je gležanj jako natečen. 

Argentina je i bez njega uspjela nadigrati Kolumbiju i osvojiti drugi uzastopni naslov na Copa Americi te 16. ukupno. Nakon utakmice je Messi kao kapiten podigao trofej, koji je njemu bio ukupno 45. u karijeri, čime je postao apsolutni rekorder u povijesti nogometa.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...