URNEBESAN DETALJ NA DODIKOVOJ PRESSICI: Stevandić jedva čekao da Dodik završi, počeo je zijevati... (VIDEO)

Ako je suditi po današnjoj press konferenciji, ova priča dosadila je pomalo i njegovom koalicionom partneru Nenadu Stevandiću, pa je, vidi se to po njegovom izrazu lica, jedva čekao dao Dodik završi sa obraćanjem. 

  • Mini market

  • 17. Jul. 2024  17. Jul. 2024

  • 3

U Sudu BiH danas je održano ročište predsjedniku bh. entiteta RS i lideru SNSD-a Miloradu Dodiku i v.d. direktoru Službenog glasnika RS Milošu Lukiću u procesu koji se protiv njih vodi zbog nepoštivanja odluka visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini Christiana Schmidta.

I danas smo, kao i ranije, imali priliku pred zgradom Suda BiH svjedočiti desetinama pristalica Milorada Dodika koji su sa transparentima i u posebno izrađenim majicama sa njegovim likom i imenom došli da mu daju podršku. Kada je završeno ročište, Dodik je po običaju priredio pres-konferenciju sa kratkim osvrtom na suđenje. 

Naravno, kao i uvijek, veći dio "pressice" Dodik je potrošio na ono što je već desetine pa i stotine puta ponovio: kako je Schmidt nelegalan, kako je Ustavni sud BiH antisrpski, kako stranci kuju zavjere protiv RS-a itd..

Ako je suditi po današnjoj pres-konferenciji, ova priča dosadila je pomalo i njegovom koalicionom partneru Nenadu Stevandiću.

Nakon nekog vremena Stevandić je počeo zijevati pa je, vidi se to po izrazu na njegovom licu, jedva čekao dao Dodik završi sa obraćanjem. 

(SB)

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...