PREPUSTIO SE TRENUTKU: Stariji gospodin na koncertu u Podgorici ukrao svu pažnju, pogledajte i zašto (VIDEO)

Snimak njegovog plesa je objavljen na Instagram stranici Podgorički vremeplov.

  • Šareni svijet

  • 17. Jul. 2024  

  • 0

Manifestacija Podgoričko kulturno ljeto donosi raznovrsne i uzbudljive događaje tokom ljeta. Koncerti, književne večeri, pozorišne predstave, projekcije filmova, ali i interesantne izložbe samo su dio bogatog i raznovrsnog programa za sve ljubitelje kulture i umjetnosti.

Sinoć je u Podgorici u sklopu ove kulturne manifestacije koncert održao Petar Wagner poznatiji kao Fantom. Ono što je privuklo pažnju svih prisutnih, bio je ples jednog starijeg gospodina, koji se prepustio ritmu i uživao u trenutku.

Snimak njegovog plesa je objavljen na Instagram stranici Podgorički vremeplov, a u opisu videa je navedeno:

“Osim što su se uz hitove osamdesetih zabavile mlađe generacije bilo je i starijih posjetilaca koji su podjednako uživali u dobroj atmosferi”.

Uživanje u životu, životna radost i energija ovog gospodina oduševili su korisnike društvenih mreža.

“Jedino gospodin igra u ritmu… Svaka čast za energiju”.

“Nevjerovatan osjećaj za ritam veselog gospodina! Lijepo je vidjeti ovakvu energiju u ovim godinama! Treba nam više ovakvih događaja i muzike, koja spaja različite generacije na jednom mjestu i prožima vrijeme i jednih i drugih”.

“Striko moj da znate 72 godine. Samo gruvaj striko”.

“Pokazao malo ovoj omladini kako se to radi”

“Bravo za gospodina, više života ima u njemu nego u omladini”, prenosi CdM.

"Svaka mu se sreća veselila", samo su neki od komentara.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...