FEĐA DUDIĆ UZBURKAO JAVNOST U SRBIJI: "Ne znam koji je razlog, da li možda smrdim..."

Nije Dudić tražio nikakav alibi nakon poraza.

  • Sport

  • 20. Jul. 2024  

  • 0

Radnički Kragujevac, koji sa klupe predvodi Feđa Dudić (41), neočekivano je izgubio od Železničara sa 2:3.

Besim Šerbečić (26) je odigrao svih 90 minuta za Radnički, dok je Mehmed Ćosić (27) zamijenjen u 81. minuti. Treći bh. fudbaler Samir Zeljković (26) nije ulazio u igru u ekipi Radničkog.

Golove za Železničar zabili su Knežević, Grgić i Romanić.

Nogometaši Radničkog nisu postigli nijedan gol sinoć, tačnije autogolove su postigli Jovanović i Mitrović.

Zanimljivo je  bilo i nakon utakmice kada se pred novinarima nije pojavio trener gostiju.

"Ne znam zbog čega gostujući trener neće da dođe. Da li možda smrdim pa mu smetam?", počeo je Dudić, javljaju mediji iz Srbije.

Nije se tu zaustavio Dudić nego je nastavio sa izlaganjem.

"Treba pričati onako kako jeste. Prije svega, čestitam Pančevu na pobjedi. Ne mogu reći zasluženoj, ali su pobijedili, ja im čestitam. Sami smo sebe pobijedili na način na koji smo igrali i kako smo primali golove.

Treba priznati poraz, nije ni prvi ni posljednji, idemo dalje. Ni kad smo pobjeđivali, nismo se bahatili. Ali, rekao sam da ako ćemo ovako već od prvog kola da radimo opstrukciju igre, da svaki prekid ležimo, kako da igramo Evropu, kako da igramo u visokom intenzitetu?", rekao je Feđa Dudić.

Nije Dudić tražio nikakav alibi nakon poraza.
"Da ne misli neko ponovo da ja tražim neki alibi, sami smo krivi, nikad nisam bio trener koji traži alibi, ali ako želimo poboljšanje lige. Evo, štopajte vreme, pa ćete vidjeti koliko se igralo od 90 minuta", kazao je Dudić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...