"TO NEĆETE URADITI, TAKO JE NAREDIO VUČIĆ...“: Burne reakcije na društvenim mrežama nakon istupa Milorada Dodika, redaju se komentari iz Srbije…

Uslijedile su brojne reakcije, a „Slobodna Bosna“ donosi samo one komentare koji nemaju uvredljiv sadržaj.

  • Mini market

  • 21. Jul. 2024  21. Jul. 2024

  • 1

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama nakon istupa Milorada Dodika, predsjednika bh. entiteta Republika Srpska.

Milorad Dodik je, naime, u objavi na društvenim mrežama poručio kako bi o iskopavanju litija u tom bh. entitetu bilo korisno razgovarati i s američkim milijarderom Elonom Muskom.

Uslijedile su brojne reakcije, a „Slobodna Bosna“ donosi samo one komentare koji nemaju uvredljiv sadržaj.

-Raduje me povećano interesovanje investitora za mineralna i rudna bogatstva Republike Srpske. Kroz istoriju, Srbi su se utemeljili na Balkanu racionalno koristeći rudna bogatstva za jačanje države, kulture i vjere. Bilo bi interesantno i korisno razgovarati o tome sa Ilonom Maskom, jednim od najvećih inovatora 21. vijeka, o našim potencijalima, posebno jer je on zaslužan za očuvanje snage imena i slave našeg Nikole Tesle, najvećeg naučnika i pronalazača 20. vijeka, kazao je Dodik.

(SB)

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...