SVE SE ODVIJA NA TAJNOJ LOKACIJI: Barbarez, Spahić i Milenković kuju planove za naredne akcije Zmajeva

Fotografiju sa tajne lokacije objavio je Barbarez, a na društvenim mrežama podijelio i Milenković.

  • Sport

  • 21. Jul. 2024  21. Jul. 2024

  • 0

Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine nakon junskih prijateljskih susreta protiv Engleske i Italije na pauzi je do septembra kada starta Liga nacija u kojoj ćemo igrati protiv Njemačke, Nizozemske i Mađarske. 

Većina naših reprezentativaca završili su odmor i počeli pripreme sa klubovima za novu sezonu, a nema odmora ni za stručni štab Zmajeva. 

Selektor Sergej Barbarez, direktor Emir Spahić i skaut Ninoslav Milenković održali su sastanak na kojem su počeli prepreme za septembarske mečeve.

Njih trojica, u saradnji sa ostalim članovima strušnog štaba, kuju planove za naredne akcije Zmajeva. 

Kako piše Faktor.ba, fotografiju sa tajne lokacije objavio je Barbarez, a na društvenim mrežama podijelio i Milenković. 

I dok Spahić razgovara na telefon, Milenković "češlja" ranije spiskove. Također, na fotografiji se može vidjeti laptop na kojem je teren i određena formacija... 

Prvi naredni ispit bh. tim imat će 7. septembra kada ćemo gostovati Nizozemskoj, a tri dana kasnije protivnik će nam biti Mađarska, također u gostima. 

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...