„ZLOTVORI, SVE ĆE NAM UNIŠTITI…“: Burne reakcije na društvenim mrežama nakon istupa Milorada Dodika…

Nakon Dodikovih riječi uslijedile su burne reakcije.

  • Mini market

  • 22. Jul. 2024  

  • 0

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama nakon istupa Milorada Dodika, predsjednika bh. entiteta Republika Srpska.

Milorad Dodik je, naime, izjavio da je Republika Srpska spremna i zainteresirana za učešće u razvojnim projektima sa Srbijom, komentirajući najave iz Srbije o iskopavanju litija u okolici Loznice, nakon čega su uslijedile burne reakcije.

-Republika Srpska potpisivanje Memoranduma o razumijevanju između EU i Srbije o strateškom partnerstvu o održivim sirovinama vidi kao put za bolju i sigurniju budućnost Srbije, ali i Srpske, jer je riječ o istom regionu.

Tokom sedmice imao sam sastanak s ministrom sporta Srbije Zoranom Gajićem, na kojem smo razgovarali o saradnji naših sportskih saveza. U Srebrenici sam prisustvovao sastanku lidera političkih partija iz Republike Srpske, koje su podržale zajedničkog kandidata za načelnika Miloša Vučića, poručio je Dodik u osvrtu na proteklu sedmicu.

(SB)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...