VIKEND UZ HIT "NEĆU, NEĆU DIJAMANTE": Mijatović kritikovao stranačku kolegicu Benjaminu Karić

Ko nas je kleo nije dangubio… - napisao je Mijatović

  • Mini market

  • 22. Jul. 2024  

  • 4

Potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović u svojim kritikama ne štedi nikoga, pa ni "svoje", odnosno kolege iz stranke.

U svom posljednjem komentaru uspio je u samo dvije rečenice prokomentarisati sve što se dešavalo za vikend u našoj zemlji - najavu dolaska policajaca iz Srbije, reakcije na tu najavu, ali i pokušaj uređenja Baščaršijskog trga u “režiji” gradonačelnice Sarajeva Benjamine Karić.

- Još jedan veseli vikend u BiH. Ponovo smo još jedan vikend u nizu imali “patriotski” igrokaz, definisan svesrpskim i svebošnjačkim principima, ali ovaj vikend uz hit Neću, neću dijamante

Ko nas je kleo nije dangubio… P.S. Sutra je ponedeljak i sve što se desilo za vikend ostaje u vikendu - prokomentarisao je jučer Mijatović.

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...