„U TO IME ĆEŠ TI DATI NIJEMCIMA LITIJUM…“: Burne reakcije nakon istupa Milorada Dodika, ukinuli su komentare, ali bilo je prekasno..

Ovaj postupak predsjednika RS-a nazvao je sramotnim.

  • Mini market

  • 23. Jul. 2024  23. Jul. 2024

  • 2

Ne stišavaju se reakcije nakon napada predsjednika bh. entiteta Republika Srpska Milorada Dodika na bivšeg šefa bh. diplomacije Igora Crnadka.

Naime, nakon što je Milorad Dodik izvrijeđao Crnadka, uslijedili su i komentari koji ne idu u prilog Dodiku. Uskoro je onemogućeno komentiranje, ali bilo je prekasno.

-Crnadak, koji je smišljao laži i napadao Svesrpski sabor i Deklaraciju koju smo usvojili, našao je da objašnjava kako Srpska i Srbija vode različitu politiku i kako Nijemci, navodno, nisu gurali na dnevni red sramnu rezoluciju o Srebrenici. Neko poput njega trebalo bi da ćuti kada se pominju predsjednici Republike Srpske i Srbije i da prestane da sramoti svoj narod. Neko ko ni slova nije napisao za rezoluciju o Srebrenici, nema pravo nikome da drži lekcije.

Treba da se povuče u neku rupu i ne izlazi, a on je našao još da izmišlja laži. Kao Srbina, trebalo bi da ga zanima šta kaže predsjednik Srbije i isto tako mogao je i da pročita kolika je njegova zabrinutost u vezi sa svim događajima i napadima na Srbe, a ne da lupeta kako to izmišlja SNSD. Nema ni trunku odgovornosti prema svom narodu, jedino o čemu on i PDP misle je kako da dođu do vlasti i fotelje. To smo vidjeli i u Domu naroda, poručio je Dodik.

Podsjetimo, potpredsjednik PDP Igor Crnadak, oglasio si nakon što je Milorad Dodik pomilovao pet osuđenika među kojima su i bivši pravobranilac Mirko Stojčinović i nekadašnji direktor bolnice u Doboju Mladen Gajić.

Kako je naglasio Crnadak, teško je naći riječi da se opiše Dodikovo pomilovanje osobe koja je pravosnažno osuđena od strane sudova u RS-u za višemilionsku štetu nanesenu gradu Banjaluci.

"To je potvrda da Dodik i SNSD zapravo preziru Banjaluku, da ne poštuju ni naše tužioce ni sudije, da za njih nije važno šta kažu institucije Republike Srpske i da  je samo važno da li pripadaš SNSD", dodao je on.

Ovaj postupak predsjednika RS-a nazvao je sramotnim.

"Ali, zaboravili su da ovakvi potezi proizvode bijes i stvaraju otpor. Sa ovim pomilovanjima Dodik i SNSD, koji su odavno izgubili podršku u Banjaluci, potonuće još dublje, jer građani Banjaluke neće ovakvu politiku otimačine, korupcije i bahatosti", napisao je Crnadak.

(SB)

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...