RADNICI SU VEĆ NA GRADILIŠTU: Šta će Jusuf Nurkić graditi u centru Tuzle?

Isti izvor navodi da lokacija, zasigurno, obećava, jer se parcela nalazi u užem gradskom jezgru, u blizini Korza, Gazi Turali-begove džamije, kao i Ateljea Ismeta Mujezinovića.

  • Ekonomija

  • 23. Jul. 2024  

  • 0

Jusuf Nurkić, košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine, početkom godine kupio je parcelu sa objektom u samom centru Tuzle u ulici Klosterka 1.

Objekat je jučer u potpunosti uklonjen, što bi moglo značiti skoriji početak gradnje novog, piše Tuzlanski.ba

Proteklih dana su građevinski radnici intenzivno radili na uklanjanju objekta, odnosno kuće koja je bila u trošnom stanju i često je bila meta provalnicima. 

Još se ne zna šta bi moglo zaživjeti na ovom mjestu s obzirom na to da Nurkić nije nigdje govorio o ovom poduhvatu.Isti izvor navodi da lokacija, zasigurno, obećava, jer se parcela nalazi u užem gradskom jezgru, u blizini Korza, Gazi Turali-begove džamije, kao i Ateljea Ismeta Mujezinovića.

Prošle godine Nurkić je u tuzlanskom naselju Stupine svečano otvori košarkaško igralište, koje je gradu u kojem je rođen poklonio košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...