TRUMPOVA REAKCIJA NAKON OSTAVKE ŠEFICE TAJNE SLUŽBE: “Bio sam prisiljen primiti metak za demokraciju”

Cheatle je podnijela ostavku u trenutku dok traje istraga o tome kako je Tajna služba postupala s Trumpovom zaštitom...

  • Svijet

  • 23. Jul. 2024  

  • 0

Direktorica američke tajne službe Kimberly Cheatle podnijela je ostavku u jeku ispitivanja sigurnosnih propusta povezanih s nedavnim pokušajem atentata na bivšeg predsjednika Trumpa. O smjeni šefice Tajne službe se na svojoj društvenoj mreži Truth social oglasio Donald Trump.

“Biden/Harris administracija me nije zaštitila na ispravan način i bio sam prisiljen primiti metak za demokraciju.

BILA MI JE VELIKA ČAST TO UČINITI!” napisao je Trump. 

Podsjećamo, Cheatle je podnijela ostavku u trenutku dok traje istraga o tome kako je Tajna služba postupala s Trumpovom zaštitom, prilikom čega je napadač zamalo ubio republikanskog predsjedničkog kandidata na skupu u Pennsylvaniji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...