POLJAKINJA OBJAVILA SNIMAK SA LJETOVANJA U HRVATSKOJ: Jedna stvar joj je naročito zasmetala... (VIDEO)

Kako bi potencirala napor koji je potrebno uložiti da bi se svladale te stepenice, Poljakinja je u videu i glasno hroptala.

  • Šareni svijet

  • 23. Jul. 2024  

  • 0

Poljska korisnica društvene mreže TikTok imena "sweetdream13_" objavila je krajem prošle sedmice šaljivi video snimak na kojoj se može vidjeti kako famozne tvrdnje o udaljenosti od smještaja do plaže u Hrvatskoj mogu biti varljive.

"Moja perspektiva: tri minute do plaže, ali ste u Hrvatskoj", ustvrdila je Poljakinja te objavila video na kojem se može vidjeti da se između njezinog smještaja u gradiću Podgori u Splitsko-dalmatinskoj županiji i mora nalazi barem 15-ak stepenica, od kojih je 10-tak umjereno strmo.

Kako bi potencirala napor koji je potrebno uložiti da bi se svladale te stepenice, Poljakinja je u videu i glasno hroptala.

Drugi korisnici TikToka, mahom njezini sunarodnjaci, "pohvalili" su količinom stepenica i drugim preprekama koje moraju savladati kako bi uživali u Jadranu.

- U Stanićima sam, 287 stepenica - ustvrdio je jedan korisnik.

- Trenutno sam u Dubrovniku i isto je. Takve planine su katastrofa!!! Kako lijepo - rekao je drugi korisnik.

- Do plaže sam 5 minuta, ali stepenice su užasno dugačke - dodao je treći korisnik.

- To sam ja svaki dan kad idem stepenicama do hotela treba mi 15 minuta i onda se lagano spuštam dole, još je gore kad dođem - rekao je četvrti korisnik.

- Makarska, ista stvar, prvi i drugi dan sam tako dahtao i onda nisam imao snage disati - ustvrdio je peti korisnik.

Ova video snimka Poljakinje "sweetdream13_" pogledana je 1,6 miliona puta.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...