ZUHRIĆ ŠOKIRAN KONAKOVIĆEVIM IZJAVAMA: "Nikad niko više nije lagao od njega. On je šampion laganja!"

"Nisam siguran da smo u Bosni i Hercegovini ikada imali osobu na visokoj državnoj funkciji koja je više lagala i obmanjivala ljude.

  • Mini market

  • 24. Jul. 2024  

  • 0

Nakon što je danas lider NiP-a Elmedin Konaković optužio SDA, DF i Stranku za BiH zbog neuspjeha vlasti da usvoje Reformsku agendu zbog kojih je BiH izgubila (barem za sada) 70 miliona eura, stigao je odgovor prvog čovjeka DF-a u Kantonu Sarajevo - Albina Zuhrića

"Nisam siguran da smo u Bosni i Hercegovini ikada imali osobu na visokoj državnoj funkciji koja je više lagala i obmanjivala ljude.

Konakovic je lider u prevarama. Šampion besramnog laganja. Borac protiv istine i činjenica. Ostaće upamćen kao neobrazovan čovjek kojem činjenice ništa nisu značile i koji je činio sve da politiku svede na nivo šibicarenja", poručio je Zuhrić referirajući se na objavu portala Istraga.

Naime, Konaković je danas optužio opoziciju da je preko kantonalnih premijera blokirala usvajanje Reformske agende zahvaljujući Mehanizmu koordinacije koji je, poručio je Konaković, usvojen zahvaljujući SDA i DF.

No, činjenica je da je je iza usvajanja Mehanizma koordinacije 2016. godine stajao današnji Konakovićev zamjenik Denis Zvizdić.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...