PELOSI SNAŽNO PODRŽALA HARRIS: "Ona je sposobna da vodi ovu državu!"

Nastavila je naglasivši da poznaje Harris decenijama i da je ona “snaga i odlučnost”.

  • Svijet

  • 25. Jul. 2024  

  • 0

Bivša predsjednica Zastupničkog doma Nancy Pelosi danas je na konferenciji za novinare u Washingtonu podržala Kamalu Harris, kazavši kako je ona sposobna da vodi državu.

Pelosi je također rekla da su SAD “i dalje blagoslovljene” vodstvom Joea Bidena.

Govoreći o jučerašnjem govoru Bidena, naglasila je da je on “predao baklju” s “elokvencijom i vizijom”.

Nastavila je naglasivši da poznaje Harris decenijama i da je ona “snaga i odlučnost”.

“Ona je osoba duboke vjere i predanosti javnoj službi na najnesebičniji način”, rekla je Pelosi i dodala da je Harris “službeno, osobno i politički sposobna voditi nas u novembru”.

Podsjetila je na trenutak kada je Harris objavila da se kandidira, kada je oko milion ljudi dalo je u prosjeku 100 miliona dolara i da su to bili “mali donatori”.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...