SELEKTOR BiH ODLUČAN: Sergej Barbarez poslao poruku Emiru Spahiću nakon spekulacija da odlazi iz saveza

Oglasio se i selektor Sergej Barbarez.

  • Sport

  • 25. Jul. 2024  

  • 0

Nakon što se u medijima pojavila informacija, da bi direktor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić mogao napustiti Zmajeva, oglasio se i selektor Sergej Barbarez.

Trener bh. fudbalera, objavio je fotografiju sa Emirom Spahićem uz kratku poruku: “Uvijek i zauvijek”. 

Prema pisanju portala Faktor, Spahić se navodno trebao povući zbog pritisaka iz Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine. Podsjećamo na izjavu Barbareza nakon preuzimanja kormila nacionalne selekcije.

"Jedan od mojih uslova je bio da Emir Spahić bude dio tima kroz ovakvu poziciju. On je meni više od prijatelja, on mi je kao brat, često isto mislimo i osjećamo", kazao je tada lider Zmajeva.

Fudbalere Bosne i Hercegovine 7. septembra, očekuje meč 1. kola UEFA A Lige nacija protiv Nizozemske u gostima, a tri dana kasnije još jedno gostovanje Zmajevi će imati protiv Mađarske.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...