PRIJE JESENJIH SEDMICA MODE: Deset ideja za kombinacije koje možete da nosite dok je ljeto u zenitu

U modnom svijetu, august je posljednji mjesec za predah prije užurbanih nedelja mode koje počinju u septembru, kada će se već preći na jesenje odijevanje i tražiti inspiracija u novim kolekcijama.

  • Žena

  • 31. Jul. 2024  

  • 0

Razigrane, maštovite, okupane bojama – svi žele da kombinacije za august 2024. godine oličavaju vrhunac ljeta. U augustu smo uronjeni u sunčane dane i ne propuštamo nijedan trenutak da uživamo u svim aktivnostima na otvorenom, a moda prati taj ritam.

U modnom svijetu, august je posljednji mjesec za predah prije užurbanih nedelja mode koje počinju u septembru, kada će se već preći na jesenje odijevanje i tražiti inspiracija u novim kolekcijama. Očekuje nas mnogo uzbudljivih revija, kao i navala novih trendova, pa naredni dani predstavljaju priliku da i dalje uživamo u ležernosti i neopterećenom odijevanju.

Wannabe Magazin donosi deset ideja za kombinacije koje možete da nosite dok je ljeto u zenitu.

Veseli sudar dezena

U avgustu možete da nosite haljinu najzabavnijeg dezena, poput voćkica, u spoju sa platnenom torbom potpuno kontrastnog printa, kao što su pruge.

Mala crvena haljina

Najpoznatija Šveđanka, Matilda Djerf, podsjeća nas da na vrhuncu ljeta pronađemo malu crvenu haljinu u ormarima i krenemo u izlazak.

Heklano

Bluza, torba ili haljina – nebitno je koji komad je u pitanju, važno je da bude heklan. Ova neobična tekstura, koja nas podsjeća na radove naših baka, ovog ljeta se vratila u modu.

Šortsevi i bijele bluze velikih rukava

Avgust je stvoren za laganu kombinaciju široke bijele bluze i udobnog šortsa. Ovaj autfit je istovremeno boho i komforan, baš ono što nam treba za vruće dane.

Prugasti bikini (uz oversize košulje)

U vašoj kolekciji kupaćih kostima uvijek treba da se nađe jedan prugasti model, jer ne izlazi iz mode. Nosite ga uz oversize lanene košulje.

Kapri pantalone, prsluk i japanke

Nažalost, tokom avgusta se mora ići na posao, ali to ne znači da ne možete da satavite trendi kombinaciju koju možete da nosite u kancelariju, a da vam ne bude vruće.

Halter izrez

Halter izrez, bilo da je na topovima ili haljinama, savršen je za avgust, jer “otvara” leđa i izgleda atraktivno, čak i za večernje izlaske.

Haljine niskog struka

Za avgustovske večeri koje zahtijevaju glamur, kao i za romantične zalaske na moru, pronađite model haljine spuštenog struka – taj kroj je trend koji će definitivno obilježiti ovu sezonu.

Šljokice preko dana

Bilo da ste na morskoj destinaciji ili u gradu, mini-suknju sa šljokicama možete da stilizujete tako da zasijate preko dana - na primjer, uz košulju i torbu od rafije.

Kratki karirani kombinezon

Romper, odnosno, kratki kombinezon, izgleda neodoljivo šarmantno u kariranom pepito dezenu. Ukoliko uložite u takav model kombinezona, vraćaćete mu se svakog ljeta.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...