FENER TRASIRA PUT KA LIGI PRVAKA: Edina Džeku i njegove saigrače u 20,30 čeka teška utakmica u...

(...) Francuskoj gdje će im protivnik biti LIlle.

  • Zabava

  • 06. Avg. 2024  06. Avg. 2024

  • 0

Fenerbahče će večeras u 3. pretkolu Lige prvaka igrati prvi meč protiv francuskog Lillea.

Bit će to vrlo težak zadatak za Edina Džeku, Radeta Krunića i ostale igrače turskog velikana, koji ima za cilj da se, nakon dužeg odsustva, vrati u grupnu fazu najjačeg evropskog takmičenja za klubove.

Žrijeb nije bio previše naklonjen Feneru, koji je u ovoj fazi dobio vjerovatno najtežeg mogućeg rivala i mnogo će toga ovisiti o utakmici koja se igra večeras u Francuskoj.

Pobjednik dvomeča između Fenerbahčea i Lillea će u posljednjem kolu kvalifikacija igrati protiv boljeg iz duela Slavije Prag i Royale Uniona.

Utakmica Lille - Fenerbahče igra se večeras od 20:30 sati na Stade du Hainautu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...