TO JE I NAJAVIO SVOJIM FANOVIMA: Uhapšen glumac iz poznatog serijala Fast and Furious

Zbog neplaćanja, sudija je Gibsona proglasio krivim za nepoštivanje suda. Sudija je rekao da Gibson može izbjeći zatvor ako plati 73.000 dolara, uključujući 7.500 dolara za advokatske troškove bivše supruge.

  • Show

  • 09. Sep. 2024  09. Sep. 2024

  • 0

Glumac i pjevač Tyrese Gibson je uhapšen u ponedjeljak ujutro na sudu jer nije plaćao alimentaciju bivšoj supruzi Samanthi Lee.

Prema TMZ-u, glumac koji s Lee ima petogodišnju kćerku Sorayu pojavio se pred sudijom Kevinom Farmerom na sudu u Georgiji, zbog trajne borbe oko plaćanja alimentacije.

Navodno je sudija bio frustriran jer je Gibson odbijao plaćati 10.000 dolara mjesečno, koliko mu je određeno prošlog aprila.

Zbog neplaćanja, sudija je Gibsona proglasio krivim za nepoštivanje suda. Sudija je rekao da Gibson može izbjeći zatvor ako plati 73.000 dolara, uključujući 7.500 dolara za advokatske troškove bivše supruge.

Tokom vikenda, Gibson je upozorio fanove da bi mogao biti uhapšen tokom rasprave o alimentaciji te optužio sudiju Farmera i pravni tim svoje bivše supruge za saradnju protiv njega.

"Advokat Samanthe, Adam Gleklen, i William Alexander, najbolji su prijatelji sa sudijom Kevinom M. Farmerom", napisao je Gibson u izbrisanoj Instagram objavi.

Gibson i Lee vjenčali su se 2017., a kćerku Sorayu dočekali su u oktobru 2018. godine.

Dvije godine kasnije, par je objavio da se razvode. Gibson također ima 17-godišnju kći Shaylu s bivšom suprugom Normom Mitchell, s kojom je bio u braku od 2007. do 2009. godine. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...