ZASTRAŠUJUĆE SNIMKE IZ RUSIJE: Pogledajte kako ukrajinski lovci uništavaju most, jedan od posljednjih izlaza za ruske vojnike...

Najnovije snimke s lica mjesta.

  • Evropa

  • 18. Avg. 2024  18. Avg. 2024

  • 0

Oblast Kursk, grupa ukrajinskih SOF operatera pozira s ruskim protutenkovskim topom MT-12 koji su zarobili.

alt

Ukrajinske zračne snage upravo su potvrdile da je jedan od njihovih lovaca pogodio most koji drže Rusi preko rijeke Seym u Zvannoe, Kursk Oblast. Gledano ovdje, ukrajinski lovac baca glisirajuću bombu na sjeverni kraj mosta, ostavljajući veliku rupu u rasponu mosta, jedinog izlaza za ruske vojnike.

alt

Ruske snage imaju dva preostala prijelaza, samo jedan je upotrebljiv - pontonski most u Gluškovu i prijeratni most uz ukrajinsku granicu u Karyzhu.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...