„UČI DJECU KAKO DA PSUJU I KUNU SUDIJE…“: Burne reakcije na društvenim mrežama nakon Dodikove poruke iz Istočnog Sarajeva, komentari su obrisani, ali bilo je prekasno…

Nakon Dodikove poruke iz Istočnog Sarajeva, uslijedili su brojni komentari koji su ubrzo obrisani, ali bilo je prekasno.

  • Mini market

  • 20. Avg. 2024  20. Avg. 2024

  • 0

Ne stišavaju se reakcije nakon objave predsjednika bh. entiteta Republika Srpska Milorada Dodika na društvenim mrežama.

Naime, Dodik je otvorio džudo kamp u Istočnom Sarajevu kojeg vodi kontoverzni sportaš Nemanja Majdov, koji se takmiči pod zastavom Srbije. Maidov je, podsjetimo, šokirao građane Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu, kada je nakon poraza osuo paljbu po sudijama, te primitivnim ispadom i psovkama otkrio svoje pravo lice.

Nakon Dodikove poruke iz Istočnog Sarajeva, uslijedili su brojni komentari koji su ubrzo obrisani, ali bilo je prekasno.

-U Istočnom Sarajevu otvorio sam treći džudo kamp "Majdov akademija", u organizaciji srpskog džudiste Nemanje Majdova, na kojem je više od 1.000 učesnika iz 23 zemlje sa tri kontinenta. Mladi koji učestvuju u ovoj akademiji treba da nauče mnogo toga i nadam se da će se i u narednim godinama okupljati veliki broj djece. Čestitam porodici Majdov na uspješnoj organizaciji, poručio je Dodik.

(SB)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...