VUKANOVIĆ PRELOMIO: Iz stranke izbačen nosilac liste -"Ne podržavamo Vučića u Srebrenici..."

To je razlog više da se ne ide po pamet na Banjicu, u sjedište Službe, već da se vodi autentična suverenistička politika u interesu naroda koji ovdje živi, a ne centara moći koji imaju druge interese, poručio je Vukanović.

  • Mini market

  • 10. Sep. 2024  10. Sep. 2024

  • 0

Jučer je u režimskim medijima, RTRS-u i ATV-u, objavljena vijest kako je u Beogradu potpisan nekakav Sporazum o „srpskom jedinstvu“ i podršci kandidatu SNSD-a za načelnika Srebrenice Miloša Vučića, a između ostalog Sporazum je potpisao i Slađan Milovanović Bato, nosilac liste za odbornike u Skupštini opštine Srebrenica Za pravdu i red liste Nebojše Vukanovića.

alt

-Poznato je da se striktno držimo principa nigdje i ništa sa SNSD-om i Mafijom, a to pravilo važi i u Srebrenici, koju godinama pustoše i pljačkaju kadrovi SNSD-a, od Lale Pavlovića do odlazećeg Grujičića, kao i njihovi koalicioni partneri iz SDA, sa kojim se smjenjuju na čelu opštine. Iako sam Milovanovića ranije jasno upozorio da nema sastajanja, slikanja i saradnje sa SNSD-om, jer su mafijaška antisrpska organizacija, danas je samovoljno, bez pitanja niti moje dozvole, otišao u Beograd i potpisao Sporazum o podršci kandidatu SNSD-a, zbog čega je više nije dio naše Liste, jer se moramo pridržavati jasnih pravila, a ključno je nikad i nigdje nema nikakve saradnje sa SNSD-om i Mafijom, poručio je Vukanović.

alt

-Nemoguće je biti sa nama i istovremeno sjediti pored Lale Pavlovića, sa kojim sam donedavno vodio sudski spor, i to zbog video priloga koji sam uradio upravo na poziv Bate Milovanovića o napadu na odbornika u lokalnim Skupštini, iza čega je stajao Pavlović a što je Sud potvrdio pravosnažno presudom u moju korist.

Sporazum su potpisali i drugi koji su dio korupcionaške mreže koja decenijama pljačka i pustoši Srebrenicu i Podrinje, neki od njih su danas svjedočili su lažno protiv mene, i očekivati da se se bude dio Liste za pravdu i red, a dužan sam obavjestiti javnost o Tom da ljudi ne bi bili u zabludi.

Da je kandidat nestranačka ličnost, da nije prijedlog Dodika i Lale Pavlovića, ne bi bio problem dati mu podršku, a ovako bi izdali i pogazili sebe i svoje principe, a time bi izgubili teško stečeno povjerenje naroda.

alt

Takođe smatramo da se sporazumi o saradnju u Republici Srpskoj ne trebaju potpisiviti u Beogradu, jer se ne miješamo u političke prilike u Srbiji, ne podržavamo ni vlast niti opoziciju u Srbiji, a treba imati u vidu da SNSD ponovo ima snažnu podršku Aleksandra Vučića i SNS-a, da su kampanju počeli zajedničkim druženjem na Drini, u Trebinju redovno gostuju visoki funkcioneri SNS-a koji daju snažnu i otvorenu podršku Mirku Ćuriću, Luki Petroviću i SNSD-u, uskoro je najavljen dolazak Šešelja iz Beograda u Trebinju da promoviše knjigu protiv mene, čemu se radujemo, i to je razlog više da se ne ide po pamet na Banjicu, u sjedište Službe, već da se vodi autentična suverenistička politika u interesu naroda koji ovdje živi, a ne centara moći koji imaju druge interese, poručio je Vukanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...