BORENOVIĆ ODGOVORIO DODIKU: "Milorade, takve ne mrzim, takve kao ti mogu samo da žalim”

Obračun Dodika sa opozicijom.

  • Politika

  • 22. Avg. 2024  22. Avg. 2024

  • 0

Branislav Borenović, predsjednik PDP-a reagovao je na izjavu Milorada Dodika, predsjednika RS-a i lidera SNSD koju je objavio na svom zvaničnom nalogu na mreži X “da dok god ga napadaju znači da radi nešto dobro”.

“Kada me u negativnom kontekstu pomene onaj koji je politički, institucionalno, ekonomski, moralno, demografski i na svaki mogući način unazadio RS i moj, srpski, narod, meni je to pohvala. Kada znam da sam sve suprotno od onoga ko je sve obezvrijedio i ko je postao kamen oko vrata RS, znam da sam na pravom putu.

Kada se prizemnim pričama i kvalifikacijama bavi neko ko želi da je veliki lider, a nikada neće biti državnik, znači da je vrijeme da se skine sa grbače ovoj zemlji. Milorade, takve ne mrzim, jer to niti znam, niti sam tako vaspitan. Takve kao ti mogu samo da žalim”, napisao je Borenović  na svom nalogu na mreži X. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...