BIO JE NAJBOGATIJI HRVATSKI MINSTAR: Ovih dana čekao u redu za 1000 eura poticaja za...

Subvencije korisnicima javnog poziva za ugradnju solarnih elektrana na obiteljskim kućama i dizalica topline, među kojima je bio Kuščević (HDZ), dijelio je HDZ-ov župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban.

  • Regija

  • 28. Avg. 2024  28. Avg. 2024

  • 0

Lovro Kuščević, nekad najbogatiji ministar, bio je na dodjeli bespovratnih sredstava temeljem Programa sustavnog gospodarenja energijom u Splitu te uzeo 1000 eura poticaja za solare. Kuščević je čekao u redu, zajedno s ostalim dobitnicima poticaja, pokazuju fotografije koje je portal 24sata dobio od čitatelja. 

Subvencije korisnicima javnog poziva za ugradnju solarnih elektrana na obiteljskim kućama i dizalica topline, među kojima je bio Kuščević (HDZ), dijelio je HDZ-ov župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban.

"Ja ću subvenciju iskoristiti za financiranje solarne elektrane na mojoj obiteljskoj kući u Nerežišćima, koja je napravljena u svibnju ove godine. Kriteriji dobivanja subvencije su jasni i transparentni te vjerujem da je sve napravljeno u skladu s pravilima. Na jednak sam način, kao ostali građani, udovoljio uvjetima i ostvario pravo na subvenciju", rekao je, između ostalog, Kuščević za 24sata.

U julu 2019. godine, pritisnut nizom afera, Kuščević je podnio ostavku. Dosta vremena je provodio u sudnicama jer je optužen za niz kaznenih djela, mahom iz vremena kad je vodio Općinu Nerežišća. Tvrdio je da nije kriv.

Tokom provjere osobnih podataka, prije čitanje optužnice, otkriveno je da Kuščevići više nisu u braku i da Lovro Kuščević ima mjesečna primanja od 800 eura, a njegova bivša žena 650 eura.

U međuvremenu je pokrenuo dvije tvrtke, i to Eco Living, koja se bavi proizvodnjom struje, i BD20 Project, koja se bavi gradnjom zgrada.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...