ISKLESANO TIJELO: Rita Ora pokazala impresivne rezultate treniranja na odmoru (FOTO)



Kombinira pilates, utege i trčanje kako bi napravila sve grupe mišića te imala različite treninge.

  • Žena

  • 01. Sep. 2024  

  • 0

Kako mogu staviti zadnji mjesec u jedan objavu? Također, od kada možete imati više od 10 fotografija u jednoj objavi?, pitala se nedavno pjevačica Rita Ora (33).

Ovo ljeto se, čini se, dosta fotografirala, pa je mogućnost stavljanja više fotografija u jednu objavu dobra vijest za nju. Tako je iskoristila priliku da pokaže kako joj je bilo na ljetovanju u Španiji, tačnije na Ibizi.

Partijala je, sunčala se, kupala pa i trenirala. Treninge ne preskače, što se moglo vidjeti i po njezinoj isklesanoj liniji dok je izlazila iz mora.

"Izgledaš tako dobro! Kakvi mišići, kakvo tijelo, prezgodna si", hvalili su je pratitelji u komentarima.

altFoto: Instagram/Rita Ora

Pjevačica ima strogu rutinu prehrane i vježbanja kako bi dobro izgledala i pritom uspjela izdržati brojne nastupe. Kako često putuje, po raznim je hotelima te joj teretana nije uvijek dostupna.

No, zato uvijek nosi svoje utege sa sobom. 

Ranije je istaknula da vježba četiri dana u sedmici, jer se tijelo treba i odmarati. Kombinira pilates, utege i trčanje kako bi napravila sve grupe mišića te imala različite treninge.

"No, svako mora pronaći svoj tip treninga, nekome možda neće odgovarati ono što odgovara meni. Taj raspored uspješan je za mene, no ne mogu govoriti da svi tako moraju vježbati", iskrena je bila Rita, prenosi 24sata.hr.

altFoto: Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...