RAMO I ARNEL ISAK ZAJEDNIČKIM SNAGAMA UKLONILI PJESMU SA YT-a: "'Zvezde Granda' su pojedinim članovima..."

Najavljuju novu pjesmu.

  • Mini market

  • 04. Sep. 2024  04. Sep. 2024

  • 1

Arnel i Ramo Isak uklonili su sa Youtubea pjesmu u kojoj su veličali sebe i svoj minuli rad.

"Ukinuli smo pjesmu, domoljubnu, državnu NAŠU, koju je pjevala i prihvatila cijela BiH i dijaspora.

Žao mi je što živimo u državi u kojoj žalbu ne čitaju, a CIK politički instruisan gdje su pojedinim članovima 'Zvezde Granda' najveće životno dostignuće."

Isaci su najavili da će uskoro nova pjesma biti objavljena.

"Međutim, uskoro će pjesma koja je prozvana za drugom himnom naše države biti ponovo dostupna i pjevati ćemo je jače i više nego ikada", prenose Vijesti.ba.

Podsjetimo, Centralna izborna komisija BiH je pokrenula postupak po službenoj dužnosti protiv stranke Snaga naroda zbog pomenute pjesme zbog čega je ona na kraju i obrisana.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...