MEMORIJALNA UTAKMICA ZA DRAŽENA PETROVIĆA U ZAGREBU: Posebno je dirljiv trenutak bio kad je pred publiku...

(...) izašao Draženov hologram napravljen pomoću umjetne inteligencije.

  • Sport

  • 05. Sep. 2024  

  • 0

Team Dražen, sastavljen od zvijezda košarkaške Eurolige, pobijedio je hrvatsku reprezentaciju 110:107 u zagrebačkoj Areni u memorijalnoj utakmici za Dražena Petrovića. Arena je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, a igralo se u revijalnom tempu, dok je rezultat bio u drugom planu.

Utakmica je bila koncipirana tako da su u pauzama organizatori podsjećali na razdoblja u životu Dražena Petrovića. Od Šibenke, preko Cibone i Reala, pa sve do NBA lige i srebra s hrvatskom reprezentacijom. 

O Draženu su u pauzama govorili njegovi bivši suigrači Vlade Divac, Kenny Anderson, Terry Porter, Predrag Šarić i mnogi drugi.

U pobjedničkoj ekipi najviše poena postigao je Džanan Musa (19), a u ovoj drugoj, njegov saigrača iz madridskog Reala (36).

Posebno je dirljiv trenutak bio kad je pred publiku izašao Draženov hologram napravljen pomoću umjetne inteligencije.

Hologram se obratio publici s par riječi, a onda nestao. Neki od uzvanika pustili su i suzu. Pogledajte video ovdje

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...