NEUGODNO: Pogledajte šta se dogodilo kada su se u studiju našli Sergej Jakirović i Joško Jeličić...

Njegov dolazak u studio Jeličić je najavio riječima: “Sad ću ja malo prevoditi.”

  • Sport

  • 14. Sep. 2024  

  • 0

Dinamo je u najvećem hrvatskom derbiju izgubio pred svojima navijačima 0:1 od Hajduka. Utakmica je igrana jučer u sklopu 6. kola SuperSport HNL-a, a njenim ishodom je Dinamo, nakon prvog poraza u sezoni, prepustio vodeće mjesto na tabeli Hajduku i pao na drugu poziciju. U studiju MAXSporta nakon utakmice došlo je do neugodne situacije.

Najzaslužniji za to bio je analitičar Joško Jeličić. Nakon što je u studiju svoj komentar utakmice na talijanskom jeziku dao Gennaro Gattuso i izljubio se sa svima na odlasku, stigao je red i na kraći intervju trenera poražene ekipe. Njegov dolazak u studio Jeličić je najavio riječima: “Sad ću ja malo prevoditi.”

Jakirović je potom preuzeo mikrofon i zauzeo svoje mjesto u studiju, na što mu je Jeličić na talijanskom jeziku rekao: “Oprostite, gospodine.” Jakirović mu je odgovorio: “Molim?”, a Jeličić ponovio svoju rečenicu na talijanskom. Dinamov trener ignorirao je Jeličićev pokušaj duhovitosti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...