UHVAĆENI NA JAHTI: Ronaldo i Georgina razmjenjivali nježnosti na odmoru u Francuskoj (FOTO)

Moguće je čak da u Francuskoj provode medeni mjesec jer kruže glasine da su CR7 i njegova Georgina uplovili u bračnu luku

  • Show

  • 06. Sep. 2024  

  • 0

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo cijeli vikend nisu skidali ruke jedno s drugoga.

Poznati par uživa u luksuznom odmoru na svojoj superjahti u Francuskoj, a paparazzi su snimili slavnog nogometaša kako zadivljeno promatra i stavlja ruku na stražnjicu svoje partnerice, koja pak nije skidala osmijeh s lica, prenosi Daily Mail.

Georgina je izgledala senzacionalno u crvenom tanga bikiniju, a izgled je upotpunila bisernom ogrlicom.

Nakon kratkog čavrljanja na palubi, portugalski nogometaš skočio je u more.

Cristiano i Georgina imaju petero djece, ali oni nisu viđeni na palubi, što znači da su imali predah od roditeljskih obveza. Moguće je čak da u Francuskoj provode medeni mjesec jer u zadnje vrijeme kruže glasine da su CR7 i njegova Georgina uplovili u bračnu luku.

U vezi su od 2016. godine, a upoznali su se u dućanu Gucci u Madridu, gdje je ona radila kao pomoćnica u maloprodaji.image

  image  image  

Podsjetimo, Georgina je nedavno privukla sve poglede u bijeloj haljini na crvenom tepihu festivala u Veneciji, ali i prije toga u zračnoj luci. Nosila je crnu pripijenu majicu i kratke hlačice koje su izgledale kao gaćice. Sve je upotpunila crnim mrežastim najlonkama i modnim dodatcima.

image

Georgina Rodriguez na crvenom tepihu u Veneciji Alberto Pizzoli/Afp

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...