SVE ŠTO BI JEDAN SPORTISTA NA VRHUNCU KARIJERE MOGAO POŽELJETI: Prodaje se raskošna vila u kojoj je živio Ibrahimović (VIDEO)

Ovo imanje prostire se na hektar zemljišta, sa četiri sprata i šest odvojenih apartmana.

  • Show

  • 14. Sep. 2024  

  • 0

Zlatan Ibrahimović je poznat po ljubavi prema luksuzu i komforu, što je pokazao dok je igrao za Manchester United, kada je iznajmljivao raskošnu vilu u Chesiru u okolini Manhcestera

Ovo imanje prostire se na hektar zemljišta, sa četiri sprata i šest odvojenih apartmana.

Vila uključuje sve što bi jedan sportista na vrhuncu karijere mogao poželjeti: privatnu teretanu, bar, vinski podrum, sobu za igru, kao i prostranu natkrivenu terasu. Poseban akcenat je stavljen na sigurnosni sistem, što je ključno za zaštitu privatnosti.

Unutrašnjost je dizajnirana u italijanskom stilu, s kuhinjom u plavoj boji i prostranim predsobljem, koje je toliko veliko da je u rangu prosječnog stana. Spavaće sobe imaju sopstvena kupatila, a neke i garderobere, sve u elegantnim tamnosivim i drvenim tonovima.

Ibrahimović je izdvajao 30.000 funti mjesečno za najam ove luksuzne vile, koja je sada na tržištu za nevjerovatnih 4,8 miliona funti, prema pisanju “Mirrora“. Nakon Manchestera, Zlatan je 2018. godine prešao u LA Galaxy, čime je nastavio svoju karijeru na drugom kontinentu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...