"ŽIVOT JE MORE, PUČINA CRNA...": Severina pozirala u kupaćem kostimu, obožavatelji je obasuli komplimentima (FOTO)

Pratitelji za njezine fotografije imaju samo riječi hvale.

  • Show

  • 14. Sep. 2024  

  • 0

Severina (52) ne prestaje objavljivati fotografije s odmora.

Sada je na brodu pozirala u srebrnom kupaćem kostimu.

U opisu je stavila stihove pjesme Život je more Đorđe Balaševića: "Život je more, pučina crna / po kojoj tonu mnogi što brode... / Nije mi srce plašljiva srna, / ja se ne bojim velike vode..."

Pratitelji za njezine fotografije imaju samo riječi hvale. "Prava bomba od žene", "Prelijepa žena u svakom izdanju", "Savršena", "Dokad ćeš biti ovako zgodna", "Predivna si", samo su neki od komentara.

Objavila fotografiju s mamom

Severina posljednjih dana objavljuje fotografije s odmora na koji je otišla poslije ljetne turneje. Objavila je i fotografiju sa majkom Anom Vučković.

"Ljeto II dio. Mama i moji...", napisala je uz objavu u kojoj se posebno ističe fotografija s mamom Anom. U albumu su i fotografije sa sinom Aleksandrom, prijateljima i najbližim suradnicima, nećakinjom Mijom i brojnim drugima...

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...