OTKRIT ĆE "SVOJU ISTINU": Melania Trump najavila objavu memoara video porukom (VIDEO)

“Pisanje ovih memoara za mene je bilo duboko osobno i promišljeno putovanje”, rekla je u objavljenom videu

  • Žena

  • 06. Sep. 2024  06. Sep. 2024

  • 0

Bivša prva dama Amerike Melania Trump ove jeseni objavljuje memoare pod nazivom "Melania". To su njeni prvi memoari i izlaze 1. oktobra, prije predsjedničkih izbora.

Melania se tim povodom javila na X-u te rekla da je vrijeme za "njenu priču, perspektivu i istinu”.

“Pisanje ovih memoara za mene je bilo duboko osobno i promišljeno putovanje”, rekla je u objavljenom videu. “Kao osoba koja izrazito drži do privatnosti često sam bila predmet javnog suda i krivog predstavljanja, stoga osjećam odgovornost da razjasnim činjenice. Vjerujem da je važno podijeliti svoju perspektivu: istinu”, dodala je.

Melania je još u julu najavila da objavljuje memoare. Njen ured ih opisuje kao snažnu i nadahnutu priču o ženi koja je utrla vlastiti put, premostila sve nedaće i “definirala osobnu izvrsnost”. Knjiga, navodi se, obiluje osobnim pričama i obiteljskim fotografijama koje dosad nije podijelila s javnošću.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...