VLADE DIVAC JE 1990. HRVATSKU ZASTAVU BACIO NA POD: Sinoć je zvižducima dočekan u Zagrebu, Aco Petrović ustao i tražio...

(...) od gledatelja da prestanu

  • Show

  • 06. Sep. 2024  06. Sep. 2024

  • 0

Memorijalna utakmica u čast Dražena Petrovića u Areni Zagreb okupila je mnoge košarkaške zvijezde, kako one aktivne tako i umirovljene. Draženu su se došli nakloniti aktualne zvijezde i njegovi nekadašnji suigrači iz reprezentacije Jugoslavije.

Srbijanski mediji ističu da su Željko Obradović i Boban Marjanović izazvali oduševljenje hrvatske publike. Popularne Žocu i Bobija deseci ljubitelja košarke molili su za zajedničku fotografiju, a oni su im svima udovoljavali, prenosi Index.hr.

Obojica su i prilikom službenog predstavljanja dobili ovacije, kao što je na svim hrvatskim parketima slučaj i kada Obradović gostuje s Partizanom. Za razliku od njih, legendarni Vlade Divac je prilikom predstavljanja dobio zvižduke dijela publike. Mediji u Beogradu pišu da je Aco Petrović na to ustao sa stolice, došao na teren i od publike tražio da prestane s tim. 

Divca dio hrvatske publike ne simpatizira jer je na Svjetskom prvenstvu 1990. u Argentini, prilikom slavlja igrača i navijača Jugoslavije na parketu zbog osvajanja zlatne medalje, navijaču koji je utrčao u teren s hrvatskom zastavom uzeo zastavu i bacio je. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...