STRAVA U SUSJEDSTVU: Muškarac napao policajca prilikom intervencije kod gašenja požara, službenik upotrijebio vatreno oružje

Tek se trebaju otkriti detalji.

  • Regija

  • 07. Sep. 2024  07. Sep. 2024

  • 0

Muškarac i policijski službenik ozlijeđeni su u petak navečer u Tovarniku u Hrvatskoj pri intervenciji policije kod gašenja požara na dvije obiteljske kuće u tome mjestu, izvijestila je PU vukovarsko-srijemska.

Iz policije navode kako je pri dolasku djelatnika policije muškarac, koji se zatekao na mjestu događaja, napao policijskog službenika oštrim predmetom, najvjerovatnije nožem, prenosi N1.

Policijski službenik uzvratio je na napad upotrebom vatrenog oružja.

Napadač i policijski službenik su ozlijeđeni te im se liječnička pomoć pruža u zdravstvenoj ustanovi.

U toku je kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja, navode iz policije.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...